Testen die je zelf thuis kunt afnemen

Voel je je al langere tijd niet fit? Ben je al een aantal keer naar de huisarts gegaan, maar heb je niet het gevoel daar gehoord te worden? Dat is erg vervelend. Je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar een andere huisarts. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een aantal testen af te nemen. Dit principe ken je waarschijnlijk inmiddels al wel van de coronatest

Beschikbare zelfafnametesten 

Heb je het vermoeden dat je een ijzertekort hebt? Of denk je juist dat het ligt aan een vitamine B12 tekort? Dat is goed mogelijk. Is het niet gelukt om je hier bij de huisarts op te laten testen? We raden je in dat geval aan om een zelfafnametest te bestellen. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij het bedrijf ‘How Are You Diagnostics’. 

Hoe werkt een zelfafnametest? 

Met een zelfafnameset kun je eenvoudig en foutloos zelf thuis een monster afnemen. Het nemen van een monster is pijnloos en middels de handleiding eenvoudig op correcte wijze uit te voeren. Het monster stuur je vervolgens op naar het lab. In het lab wordt het monster geanalyseerd door een arts-microbioloog. 

Wanneer is dit ook te gebruiken? 

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom iemand niet naar de huisarts gaat. Gemak is hier een van de redenen van. Zelfafnametesten worden ook vaak gedaan in het geval van een SOA. Niet iedereen wil hiervoor naar de huisarts. Wil je ook een zelfafnametest bestellen? Bekijk dan de website van How Are You Diagnostics eens! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *