Condooms in alle kleuren en geuren

Het condoom is een voorbehoedsmiddel met een speels kantje. Je kan ze kiezen in rood, blauw, geel en zowat alle andere kleuren van de regenboog en ver daarbuiten: denk aan zwart en glow in the dark, tintelend, mét aardbeismaak of zonder. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Een veelzijdig jasje

Een condoom is doorgaans gemaakt van latex. Naast bescherming tegen SOA’s en zwangerschap heeft dit anticonceptiemiddel nog voordelen. Geraak je wat te snel opgewonden waardoor de penetratie niet lang (genoeg) duurt? Ook dan kan een condoom soelaas bieden: doordat er een ‘jasje’ rond de eikel zit, is die iets minder gevoelig. Wil je dit vermijden, dan kies je voor een extra dunne condoom. Doordat bepaalde condooms een extra licht verdovend effect hebben, stel je het hoogtepunt uit, zodat je net iets langer kan genieten van de daad. Voor ieder wat wils dus!

Waar koop ik condooms?

Je condooms koop je best niet bij de nachtwinkel. Hoewel de nood soms hoog is en je geen andere keuze hebt, kan het zijn dat deze condooms al te lang in de rekken hebben gelegen en met veel temperatuurverschillen te maken hebben gehad. Hier kunnen condooms niet goed tegen: de kwaliteit daalt aanzienlijk en dat is riskant. Het latex is minder stevig en de kans op scheuren vergroot. Dat is ook meteen de reden waarom je een condoom niet in je portefeuille of achterzak mag bewaren. Nu komt natuurlijk de vraag: waar ga je je condooms kopen? De fijnste manier is via een webshop. Wanneer je je condooms online koopt, heb je rustig de tijd om te kiezen waar jij deze keer zin in hebt. Een andere optie is om je condooms te kopen in de apotheker of de supermarkt. Het assortiment is online natuurlijk groter dan in de buurtwinkel en je vermijdt ook het ongemakkelijke moment waar je aan de kassier of apotheker moet vragen naar je favoriete ‘jasje’.

Glijmiddel voor vlotte seks

In de verpakking bij een condoom is voor het makkelijk aanbrengen glijmiddel toegevoegd. Zo glijdt het condoom makkelijk over de penis. Tijdens een langdurige vrijpartij kan een flesje extra glijmiddel wel eens van pas komen. Het zorgt ervoor dat de seks soepeler verloopt. Ook in glijmiddel is er enorm veel keuze. Je kan glijmiddel verkrijgen in verschillende smaken en geuren en zelfs kleuren. Misschien kies je wel voor stimulerend glijmiddel dat een tintelend gevoel geeft tijdens het vrijen. Maar ook standaard geurloos, doorzichtig glijmiddel is enorm populair. Veel mensen gaan steevast hun glijmiddel kopen in een buurtwinkel, maar voor speciale uitvoeringen kan je best online eens een kijkje nemen. Je zal versteld staan van de verschillende soorten en je komt hoogstwaarschijnlijk wel een variant tegen die je nog niet eerder had geprobeerd. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *