Bij vele bakkers in Vlaanderen vind je ondertussen het lekkere F.C. De Kampioenenbrood.

Vanaf 15 juni zal je op elke broodzak een unieke code vinden waarbij je bij aankoop van min. 3 tickets voor de 3D expo kans maakt op een gratis F.C. De Kampioenenstrip. Dit mooie cadeau is gereserveerd voor de 2.500 eerste inschrijvers. Tickets bestellen kan enkel via www.een.be/kampioenenaanzee. Geef je exclusieve code in en ontvang binnenkort bij je bezoek je gratis F.C. De Kampioenen strip*.

Tot deze zomer en… smakelijk!

*Enkel bij aankoop van een gezinsticket van min. 3 personen. Je ontvangt een stripalbum (waarde 6,50 euro) bij afgifte van je voucher aan de kassa. Op de voucher zal een vermelding staan die je recht geeft op de gratis strip. Deze actie is enkel geldig voor de eerste 2.500 codes die we ontvangen.